15 Haziran 2013 Cumartesi

Mal mülk sahibi olmak isteyen her gün okursa...



  • Mal-mülk sahibi olmak isteyen her gün KULİLLAHÜMME MALİKE'L MÜLK ayet-i kerimesini 41 kere okuyup dua ederse, bi-izn-illahi Teala muradı hasıl olur.
  • Bu ayet-i kerimeleri 5 vakit namazın ardından 1'er kere okuduktan sonra: 66 kere de;''Ya Kaadir, ya Kayyum, ya Kaviyy, ya Kaim, ya Kuddüs.'' deyip dua eden, her türlü kazadan korunur.
  • Bu ayet-i kerimeleri 92 kere okuduktan sonra, 9 kere de Esmaü'l-Hüsna'yı okuyan, hiç ummadığı lutf ve ihsana nail olur.


  • Kulillahumme malikel mülki tü'til mülke men teşau ve tenziul mülke mimmen teşa ve tuızzü men teşau ve tüzillü men teşa Bi yedikel hayr inneKE ala küllü şey'in Kadiyr. Tulicül leyle fiynnehari ve tulicün nehara fiyl leyl ve tuhricül hayye minel meyyiti ve tuhricül meyyite minel hayy ve terzüku men teşau Bi ğayri hisab. ( Al-u İmran:26-27 )

Anlamı:
De ki: ''Mülk'ün Malik'i olan Allahım...Mülkü dilediğine verirsin, dilediğinden de mülkü çekip alırsın. Dilediğini aziyz edersin, dilediğini zelil edersin. Hayır senin elindedir. Kesinlikle sen her şeye Kaadir'sin. Geceyi gündüze dönüştürürsün. Diriyi ölüden çıkartırsın, ölüyü diriden çıkartırsın. Dilediğine hesapsız rızık verirsin.''





Hiç yorum yok :

Yorum Gönder